Rørleggeren Lyngdal ble etablert 01.02.03 og har over 10 års erfaring med rørleggertjenester i Lister-regionen. Vi har butikk, kontor, lager og verksted like ved Kiwi i Lyngdal sentrum. Vi leverer varer og tjenester i hele Lister-regionen. Vi har også stort delelager og står gjerne til tjeneste for deg som vil "gjøre litt selv".

Vi er i dag 11 ansatte og har kunder både privat og bedriftsmarkedet.
Våre 8 rørleggere er utstyrt med hver sin servicebil og utfører det meste av rørleggertjenester fra enkle serviceoppdrag til større oppdrag innen rehabilitering og nybygg. Vi har erfaring innen flere fagfelt både på sanitær, varme og sprinkling.

SE VÅRE ANSATTE >>Sentralt i Lyngdal har vi nylig bygget opp en stor, flott butikk med et stort produktspekter. Her kan du finne alt fra baderomsutstyr til utendørs massasjebad og varmepumper.
Hyttemarkedet er stort i vårt distrikt. Vi har mye erfaring med både rehabilitering og nybygging av store og små hytter. Jets Vakuumtoalett er et av produktene vi satser på i den forbindelse. Dette toalettsystemet gir store muligheter både for enkle hytter, men også for hele hyttefelt. Vårt firma har sentral godkjenning.